Dametreffet, våren 2015

Dametreffet vil ha treff den 28. januar, 4. mars og 22. april. Treffa starter kl 19. De to første treffene vil være i kapellstova.

Onsdag 28. januar

Vi får besøk av Hilde Augumsen.  
Hilde vil fortelle om amishfolket som lever sine spesielle liv i USA. Det vil bli en spennende kveld der vi vil få ett innsyn i et annerledes samfunn med sine egne regler og lover.

 

Onsdag 4. mars

I mars besøker fengselsprest Sissel Nerhus oss.  Sissel  arbeider ved Åna Fengsel. Nerhus vil fortelle om hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer hun som prest møter i  arbeidet sitt.

 

Onsdag 22. april

I  slutten av  april setter vi oss i bilene og reiser til Gjesdal.  Limagården har  et gårdsanlegg med ei lang historie.  Når du kommer inn i stova og kjøkkenet i hovedhuset er du tilbake i den eldre tider.  Gården er tatt vare på av gode krefter  og viser oss i dag hvordan  generasjonene før oss levde sine liv.
Hilgunn  Salte Idland vil ta i mot oss og dele  kunnskapen sin om gårdens historie  og livet  der i eldre dager. Hilgunn vil i tillegg servere oss spennende mat laget på urter og naturens vekster.  Kan hende kan vi få være med å lage litt selv også?

 

Vi starter kl 19.  Alle damer er velkommen – du også!

 

(12. Jan 2015)

Abonner på nyhetsbrev?
 
<< Forrige

Henvendelser vedrørende Julebygda.com

Tore Folkvord

N.N.

N.N.

Austvoll Trevare
Rubicon
Thutre
Trippelbygg
Lothe Rør AS
Kverneland Næringspark
Jonas Hegre AS
Årsvold Kran og Hydraulikk
Øyvind Asheim
Leavarden Holding
Gabbi
Klingsheim Hogst & Hage
Lothe Bygg
Folkvord planter
Folkvord Gårdsutsalg
Nettstedet er utviklet av InBusiness AS